Apa sampeyan bisa ngowahi blumbang vinyl dadi kolam beton?
Apa sampeyan bisa ngowahi blumbang vinyl dadi kolam beton?
Anonim

Iku adoh luwih umum kanggo weruh blumbang beton sing njaluk diowahi menyang blumbang vinyl liner nanging iku proses sing beda banget. Kanthi a vinyl kanggo blumbang beton konversi mung sisih mudhun iku biaya akèh dhuwit. Kanthi proyek mbalikke, a blumbang beton diowahi kanggo a blumbang vinyl, padha bisa ora diomongake.

Salajengipun, siji bisa uga takon, sampeyan bisa ngowahi blumbang vinyl liner kanggo beton?

Gampang banget kanggo ngganti sing wis ana blumbang menyang a beton/Kolam Gunite. Iki bakal uga menehi kowe kesempatan kanggo nambah sawetara fitur gedhe sing biasane ora ditemokaké ing khas blumbang vinyl liner, kayata tanning ledges karo unbrella stands, pantai entri kang,, bangku lan kursi, fitur banyu wungu lan ing.

Uga Ngerti, sampeyan bisa nggawe blumbang vinyl? Beton lan fiberglass blumbang bisa kalebu kothak. (Vinyl liner pools bisa't, sanajan sawetara liner opsi katon kaya kothak.) Dadi manawa kowelagi entuk sing paling apik blumbang kanggo kabutuhan, dadi manawa kanggo mbandhingaké telu blumbang jinis.

Babagan iki, sampeyan bisa nyelehake blumbang ing beton?

Nglebokake blumbang ing beton mung dianggo yen slab tingkat utawa yen kowe digunakake nggawe ing blumbang tingkat. Siji-sijine papan sing sampurna yaiku sing lancar lan rata. Aku tansah nyaranake preformed blumbang cove nalika nyetel a blumbang ing beton dadi kowe kudu njaluk sing dhawuh. Sampeyan bakal uga perlu pad ing ngisor liner.

Apa kolam renang vinyl apik?

Modern vinyl liners banget awet. Vinyl minangka permukaan nonporous sing tegese ora mbutuhake bahan kimia kaya beton blumbang. Vinyl kang lumahing Gamelan uga ndadekake luwih angel kanggo rereged kaya ganggang kanggo nyekeli lan wreak kacilakan ing Panjenengan blumbang.

Popular dening topik