Bab lan Paragraf:

Sapa sing main ing NBA All Star Game 2019?
Sapa sing main ing NBA All Star Game 2019?
Anonim

NBA All-Star 2019: Rosters Game, Rising Stars, Tantangan Skills

  • 2019 NBA Kabeh-Game Bintang Rosters.
  • Ing Spectrum Center ing Charlotte, N.C.
  • TNT. (c-kapten; i-tatu; r-panggantos)
  • tim LeBron wiwitan. Kevin Durant, Golden State. James Harden, Houston.
  • tim LeBron cadangan. LaMarcus Aldridge, San Antonio. Bradley Beal, Washington.
  • tim Pelatih Lebron. Michael Malone, Denver.

Kajaba iku, sapa sing main ing NBA All Star Game 2020?

Kawhi Leonard ngetung 30 lan Anthony Davis ngalahake uncalan gratis sing menang kanggo ngangkat tim LeBron menang 157-155 ing 69th NBA Kabeh-Game Bintang.

Kajaba iku, sapa sing main ing NBA All Star Game? Rosters NBA All-Star 2020: Kolese pemain ing Tim Lebron

Pamuter Tim NBA posisi
James Harden Houston Rockets Pengawal
Kawhi Leonard Los Angeles Clippers Maju-Pusat
Luka Doncic Dallas Mavericks Maju-Penjaga
Lebron James Los Angeles Lakers Maju

Uga ngerti, sapa pemain ing NBA All Star Game 2019?

NBA All-Star Game 2019 Rosters Dicethakaké Sawise LeBron vs Giannis Draft

  • Babak 1.
  • 1) Tim LeBron: Kevin Durant, F, Golden State Warriors.
  • 2) Tim Giannis: Steph Curry, G, Golden State Warriors.
  • 3) Tim LeBron: Kyrie Irving, G, Boston Celtics.
  • 4) Tim Giannis: Joel Embiid, C, Philadelphia 76ers.

Apa Kyle Lowry dadi All Star 2020?

Kyle Lowry personified ing 2020 NBA Kabeh-Lintang Daya saing game siji-sijine. CHICAGO - Ora kaya umume iterasi saka pertunjukan paling gedhe ing NBA, ing 2020 Kabeh-Lintang Game kasebut nuduhake apa sing disenengi wong babagan liga.

Popular dening topik