Bab lan Paragraf:

Apa sing sampeyan gunakake kanggo ngresiki jaran?
Apa sing sampeyan gunakake kanggo ngresiki jaran?
Anonim

Persediaan sing dibutuhake

  1. A kari sisir utawa dandan sarung tangan.
  2. Sikat awak kanthi bulu sing cukup kaku.
  3. Sisir rambut lan buntut (Plastik nyebabake rusak luwih sithik tinimbang logam)
  4. Sikat finishing bristled alus alus.
  5. A pick kuku.
  6. A spons resik utawa kain alus.
  7. dandan semprotan (opsional)
  8. Ointment kuku yen dianjurake dening farrier (opsional)

Wong-wong uga takon, kepiye carane ngresiki jaran kanthi langkah?

Dandan Jaran - Step By Step Guide

  1. STEP 1 - Ngamanake jaran sampeyan.
  2. LANGKAH 3 - Gunakake sisir Kari kanggo ngeculake rambut lan rereget.
  3. STEP 4 - Gunakake sikat Hard / Dandy sikat kanggo mbusak rambute, rereget lan kringet.
  4. STEP 5 - Gamelan lan ngresiki nganggo sikat alus / sikat awak.
  5. STEP 6 - Resik pasuryan jaran.
  6. STEP 7 - Sikat metu mane lan buntut.
  7. STEP 7 - Semprotan jaran nganggo semprotan fly.

Semono uga, kenapa sampeyan kudu ngresiki jaran? Alasan kanggo dandan Alasan utama kanggo saben dina dandan kalebu: Apik kesehatan saka kulit lan jas. Nyuda kemungkinan macem-macem masalah kesehatan kayata sariawan, goresan, lan masalah kulit liyane. Cleans ing jaran, supaya chafing ora dumadi ing wilayah tack.

Dadi, kepiye para profesional ngresiki jaran?

  1. Langkah 1: Gunakake Tali Timbal kanggo Ngamanake Jaran.
  2. Langkah 2: Gunakake Sisir Kari kanggo Ngeculake Keluwihan Reget lan Lendhut.
  3. Langkah 3: Gunakake sikat keras / kaku kanggo mbusak rereget lan lendhut.
  4. Langkah 4: Gunakake sikat alus kanggo mbusak bledug sing isih ana lan kanggo ngresiki wilayah sing sensitif.
  5. Langkah 5: Gunakake spons utawa washcloth kanggo ngresiki pasuryan Jaran.

Sepira kerepe sampeyan kudu ngresiki jaran?

mung mantu sadurunge nunggang, biasane numpak 2-3 kaping seminggu. Jaran manggon metu 24/7 tanpa karpet nganti padha wis dipotong.

Popular dening topik