Sapa sing menang Piala Apple 2019?
Sapa sing menang Piala Apple 2019?
Anonim

SEATTLE - Pertahanan Washington nyekel senior Anthony Gordon nganti 308 yard, sing cukup kanggo ngalahake dheweke luwih saka 5,000 kanggo musim kasebut nanging ora cukup kanggo pelanggaran Washington State kanggo entuk a menang, lan Huskies menang Piala Apple kanggo kaping pitu ing saurutan, 31-13 ana ing Seattle.

Pitakonan uga, apa Leach wis menang Piala Apple?

Oregon, Stanford, USC, Utah - kabeh padha tiba Leach-mimpin tim Cougar, kang padha Piala Apple adoh saka menang Pac-12 North ing saben telung mangsa sadurungé. The Cougs mung ora bisa ngalahake Washington. Leach ora bisa ngatasi Huskies ing headset.

Salajengipun, nalika pungkasan WSU menang Piala Apple? Papat saka 11 game kasebut wis nglawan WSU: 1996 (UW menang), 2002 (UW menang), 2008 (WSU menang), 2012 (WSU menang). Ing pungkasan pitu kaping sing Cougars padha ditingkat ing AP ndhuwur 25 judhul menyang Piala Apple, Huskies duwe menang game (2001-02-03-15-16-17-18).

Kapindho, ing ngendi Piala Apple bakal dimainake taun iki?

Kanggo kaping pitu terus taun ing Piala Apple bakal manggon ing Seattle sawise Washington sepisan maneh stymied Cougars, Rolling menyang 31-13 kamenangan ana.

Sapa sing biasane menang Piala Apple?

Piala Apple

Statistik
Rapat total 112
seri kabeh-wektu Washington mimpin, 74–32–6 (.688)
kamenangan paling gedhe Washington, 51–3 (2000)
Win streak paling dawa Washington, 8 (1959–1966, 1974–1981)

Popular dening topik