Apa Elijah Blue fescue evergreen?
Apa Elijah Blue fescue evergreen?
Anonim

Salah siji sing paling apik lan paling warni Fescue Biru macem-macem, Festuca glauca'Elijah Biru' minangka suket hias kerdil sing apik banget, biasane ditanam kanthi apik, evergreen, perak padhang-biru godhong-godhongan. Nggumunke nalika massa minangka tutup lemah, Fescue Biru nambah aksen warna sing apik banget ing lanskap ing saindhenging taun.

Kajaba iku, bisa uga takon, apa Elijah Blue fescue minangka perennial?

A saestu Versatile perennial suket, fescue biru wis apik tenan biru werna sing tahan kabeh taun. Bisa digunakake minangka tanduran aksen, ing tanduran massal, wadhah, crevices-dhaptar ora ana telas! Kanthi pakulinan mbentuk rumpun, fescue biru mbentuk bal seragam saka godhong-godhongan enom ing ndhuwur karo wulu kang dipercoyo stalks Bloom ing mangsa panas.

Uga Ngerti, kepiye sampeyan ngrawat Elijah Blue fescue? Fescue biru thrives ing cahya srengenge lengkap; iku tolerates iyub-iyub, nanging ora bakal kembang uga. Tanduran iki luwih milih lemah sing rada garing lan dikeringake kanthi apik. Ora ngidinke kahanan udan, lembab. Tanduran iki mbutuhake kelembapan rata-rata.

Salajengipun, suket fescue punika evergreen?

Babagan Biru Suket Fescue Biru fescue tetanduran yaiku evergreen nanging padha ilang sawetara saka lading lawas lan tuwuh anyar seger godhong biru jero ing spring. Godhong sing luwih tuwa nempel ing tanduran lan ngrusak warna sing padhang.

Bisa dibagi Elijah Blue fescue?

"Elijah Biru" fescue nolak kanthi cepet sawise taun pisanan, utamané ing wilayah pedalaman panas karo panas banget garing. Sampeyan kudu dibagi saben rong nganti telung taun kanggo nambah tampilan lan refresh sistem oyot. Minangka suket mangsa adhem, fescue performs paling apik nalika dibagi ing spring utawa Autumn.

Popular dening topik