Apa bot ilegal?
Apa bot ilegal?
Anonim

Tanggal 14 Desember 2016, Presiden Obama nandatangani "Penjualan Tiket Online Luwih apik (BOTS) Undhang-undhang saka 2016 "sing ndadekake ilegal kanggo nggunakake piranti lunak otomatis, supaya disebut-ticket bot-bot, kanggo tuku karcis kanggo acara populer. IngBOTS Act nemtokake panggunaan piranti lunak tuku tiket minangka "praktik sing ora adil lan ngapusi."

Wong uga takon, apa bot poker ilegal?

Ilegal Gunakake The bot poker yaiku ilegal iku theone sing nawakake pemain kanggo njaluk menyang collusion. Robot iki bakal ngidini sampeyan nuduhake tangan karo pemain liyane lan padhailegal nang endi wae. Kanggo nggunakake kuwi a bot njupuk kawruh pemrograman amarga sampeyan kudu nyetel program kanggo nggunakake.

Sabanjure, pitakonan, apa bot sepatu ilegal? Nanging, ora suwe, ukum kasebut bisa ditrapake kanggo adol sepatu olahraga lan sandhangan jalanan. Kanggo saiki nggunakake bot-bot ora rampung ilegal. Kajaba iku, nggunakake bot-bot karcis forreselling dilarang. Dadi ing mangsa ngarep, undang-undang iki bisa dikuatake kanggo nutupi kabeh barang konsumen, kalebu sepatu olahraga.

Siji uga bisa takon, apa adol bot ilegal?

Bubar, Kongres nglulusake tagihan sing diarani BOTSUndhang-undhang 2016, sing nggawe ilegal kanggo nggunakake bot-bot tuku sawetara tiket acara kanggo adol maneh. Scalping tiket minangka fenomena sing wis ana wiwit awal 1800-an, lan wiwit iku, akeh upaya sing ditindakake kanggo ngukum praktik kasebut kanthi sah (Devine 4).

Apa gunane bot?

Luwih khusus, a bot minangka aplikasi otomatis sing digunakake kanggo nindakake tugas sing gampang lan bola-bali sing bakal mbutuhake wektu, biasa utawa ora bisa ditindakake manungsa.Bot bisa digunakake kanggo tugas produktif, nanging uga asring digunakake kanggo angkoro tujuan. istilahe"bot"asal robot kab.

Popular dening topik