Nalika Master mandheg nggunakake caddies ireng?
Nalika Master mandheg nggunakake caddies ireng?
Anonim

1990

Akibate, kenapa caddies Masters nganggo jumpsuits?

Tradisi saka caddy ngagem putih jumpsuits ing Augusta National tanggal bali kanggo nalika mesthi dibukak ing 1933. Augusta digunakake kanggo makaryakke wong miskin saka masyarakat lokal lan anggota mekso ing nyediakake karo setelan putih kanggo nggawe wong katon pinter.

Saliyane ing ndhuwur, apa pemain nggunakake caddies dhewe ing Master? Ing Master dadi salah siji saka turnamen pungkasan kanggo ngganti sawijining kebijakan ing caddy. Nganti 1983 AS Master turnamen, kabeh caddies ing The Masters diwenehake dening klub tuan rumah, Augusta nasional. pemain padha ora diijini nggawa caddy dhewe. Seragam iki dianggo ing kono kabeh babak taun dening caddy.

Kapindho, nalika Augusta National desegregate?

Tembok pemisahan pungkasane mudhun ing 1975 nalika Lee Elder main utama. kapan Augusta Nasional ngedegaken lan pemain golf legendaris Bobby Jones tilar donya ing 1971 lan financier New York sugih Clifford Roberts tilar donya ing 1977, kontrovèrsi nglibatno lomba rada surut.

Napa caddy Master duwe nomer?

Kanggo Master, jeneng pemain golf pro emblazoned iku tengen mburi, lan kabeh yaiku cacahe. Ing nomer "1" diwenehi caddy juara bertahan, lan pemain golf liyane njaluk caddy padha angka saka urutan kang ndhaftar kanggo turnamen.

Popular dening topik