Carane akeh Lakers bisa kurban Klay Thompson?
Carane akeh Lakers bisa kurban Klay Thompson?
Anonim

Sumber: Yen Warriors ora nawarake njaga Klay Thompson maksimal $190 yuta menehi hasil ana nalika free agensi mbukak, kang bakal ngrungokake loro tim LA, ing Lakers lan Clippers. Lakers bali ing mlaku amarga padha saiki slot max $ 32 yuta sawise perdagangan dina.

Ing babagan iki, bakal Klay Thompson menyang Lakers?

Klay Thompson umume samesthine bakal tetep karo Golden State Warriors nalika dheweke tekan agensi gratis tanpa watesan musim panas iki, nanging ana siji skenario ing ngendi dheweke badhe nimbang mlebu karo Los Angeles Lakers.

Uga Ngerti, apa Klay Thompson didagang ing 2019? Klay Thompson, sing nandatangani kontrak limang taun, $190 yuta, bakal nampa 15% dagang kicker, saben Adrian Wojnarowski ESPN. Nalika Golden State ing pancing kanggo dhuwit sing, dagang tim kanggo Thompson kudu ngetung marang papan tutupe.

Kajaba iku, tim apa Klay Thompson didagangake?

Prajurit Mlebu maneh Klay Thompson, Ndarbeni D'Angelo Russell Saka Nets; Iguodala Traded. SAN FRANCISCO (CBS SF) - Golden State Warriors star shooting njaga Klay Thompson wis sarujuk a gangsal taun, $ 190 yuta max kontrak kanggo tetep karo tim sing ngrancang wong, miturut sawetara laporan Minggu sore.

Apa Warriors bisa menehi Klay maksimal?

Ing boten saka surprise, ing Warriors bakal saiki Klay Thompson a maks kontrak nawarake saka $ 190 yuta nalika NBA free agensi wiwit ana, ESPN kacarita ana afternoon.

Popular dening topik