Apa iku vial panggunaan siji?
Apa iku vial panggunaan siji?
Anonim

A tunggal-dosis utawa tunggal-nggunakake vial punika a vial obat cair sing dimaksudake kanggo administrasi parenteral (injeksi utawa infus) sing ditrapake kanggo nggunakake ing a tunggal sabar kanggo a tunggal kasus, prosedur, injeksi.

Dadi, apa bokor siji bisa digunakake luwih saka sepisan?

Penyalahgunaan saka bokor utamané melu nggunakake maneh saka tunggal-bokor dosis, 3 kang dimaksudaké kanggo dadi digunakake sapisan kanggo a tunggal sabar. Tunggal-bokor dosis biasane kurang pengawet; mulane, nggunakake iki vials luwih saka sepisan nggawa risiko gedhe kanggo kontaminasi bakteri, pertumbuhan lan infeksi.

Uga, suwene vial saka testosteron apik kanggo? Yen multi-dosis wis dibukak utawa diakses (contone, jarum-tusukan) ing vial kudu tanggal lan dibuwang sajrone 28 dina kajaba pabrikan nemtokake tanggal sing beda (luwih cendhek utawa luwih suwe) kanggo mbukak kasebut. vial.

Salajengipun, sampeyan bisa uga takon, apa Botox mung siji botol?

BOTOX diwenehake ing tunggal-nggunakake 100 Unit lan 200 Unit saben vial. Sadurunge injeksi, reconstitute saben vakum-pepe vial saka BOTOX karo steril, non-wadi 0,9% Sodium Chloride Injection USP. Mbuwang ing vial yen vakum ora narik diluent menyang vial. Alon-alon nyampur BOTOX karo saline kanthi muter ing vial.

Apa vial sekali pakai steril?

A gedhe tunggal-dosis/tunggal-nggunakake vial bisa uga katon ngemot obat sing cukup kanggo nambani luwih saka siji pasien. Nanging, tunggal-dosis/tunggal-nggunakake bokor biasane kurang pengawet antimikroba lan bisa dadi kontaminasi lan ngawula minangka sumber infeksi nalika digunakake kanthi ora cocog.

Popular dening topik