Napa NHL minangka liga olahraga sing paling apik?
Napa NHL minangka liga olahraga sing paling apik?
Anonim

Alasan liyane kenapa ing NHL minangka liga paling apik yaiku paritas. Sajrone dekade kepungkur, tim utawa pemain sing padha katon ana ing antarane ndhuwur ing NBA saben taun. Tim sing dipimpin LeBron James wis mlebu ing Final NBA saben taun wiwit 2011.

Kajaba iku, kenapa hoki minangka olahraga paling apik?

Kacepetan Ora ana liyane olahraga malah nyedhaki hoki ing babagan kacepetan. Kabeh babagan iki olahraga cepet-dileksanakke: nembak tamparan, jangkah game, pemain. Tumindak sing terus-terusan minangka salah sawijining sebab hoki yaiku olahraga paling gedhe ing planet.

Salajengipun, pitakonan punika NBA utawa NHL luwih populer? Ing NBA punika liyane nasional lan NHL punika liyane iklim lor utawa luwih adhem (sanajan Vegas, Nashville, lan Tim California sing nindakake kanthi becik bakal mbantu popularitas).

Uga, kok Hockey minangka olahraga paling angel?

hoki punika brutal olahraga. Amarga kebrutalan iki, game kasebut angel banget. Wiwit nalika isih bocah, hoki pemain diwulang kanggo perang liwat pain uga perang liwat mungsuh. hoki emosional abot lan mrodhuksi prilaku kasar agresif.

Apa hoki dadi luwih populer?

hoki wis akeh ing AS lan nggawe dalan ing saindhenging negara. Wigati, hoki uga wis katon Tambah substansial ing muda popularitas. Nalika persentase bocah-bocah umur 6-12 taun sing main bal-balan remaja, basket, baseball, lan bal-balan wis mudhun, remaja hoki wis katon munggah 64-persen ing taun anyar.

Popular dening topik