Apa paus bungkuk padha karo paus biru?
Apa paus bungkuk padha karo paus biru?
Anonim

Paus bungkuk kagungane ing padha kulawarga minangka Paus Biru.

Kajaba iku, apa paus bungkuk lan paus biru padha?

Paus bungkuk kagungane ing padha kulawarga minangka Paus Biru.

Sabanjure, pitakonan, apa paus paling gedhe ing donya? Balaenoptera musculus

Wong-wong uga takon, apa sing luwih gedhe tinimbang paus biru?

Nanging saiki, ichthyosaurus sing mentas ditemokake bisa menehi reptil sing katon normal iki ngaku misuwur minangka kewan paling gedhe sing tau ana. Yen prakiraan ukuran akurat, makhluk iki bisa diukur nganti 26 meter (85 kaki) dawa - kanggo mbandhingake, paus biru ndhuwur metu watara 25 meter (82 kaki).

Apa paus bungkuk ramah?

P: Carane paus humpbacks biasane tumindak ing saubengé manungsa lan prau? A: Paus bungkuk padha kurang grapyak karo prau saka werna abu-abu paus. Nanging ana sawetara grapyak sing bakal nyedhaki prau, nanging umume padha ati-ati banget ing prau.

Popular dening topik