Carane Scotty Cranmer break bali?
Carane Scotty Cranmer break bali?
Anonim

Miturut video sing dikirim menyang kang Akun YouTube, Cranmer ngalami fraktur kompresi ing kang T8 vertebrae nalika rem mburine kabel ngagetake ing kacilakan sampeyan ndeleng ndhuwur.

Kajaba iku, ditakoni, apa Scotty Cranmer bakal pulih kanthi lengkap?

Ing Oktober 2016 Cranmer nandhang kacilakan nalika numpak sepedha. Nanging, Cranmer wis bisa sinau mlaku lan numpak sepedha maneh, sanajan dheweke isih mbalek maneh. Scotty sadurunge uga patah punggung nalika saingan ing 2016 X Games.

Uga Ngerti, apa Scotty Cranmer pindhah menyang Florida? Scotty Cranmer – Ing Florida Trip. Scotty Cranmer dimuat munggah RV karo sawetara wong lanang ing New Jersey lan tumuju mudhun kanggo Florida kanggo lelayaran ing omah Trey Jones lan seneng-seneng njelajah ing jet ski lan papan paddle!

Ngelingi iki, apa gaji Scotty Cranmer?

Saluran kasebut duwe luwih saka 1.5 yuta pelanggan ing taun 2020 lan wis nglumpukake luwih saka 500 yuta tampilan. adoh. Iku bisa kanggo njaluk a rata-rata saka 240.000 views saben dina. Iki kudu bisa ngasilake kira-kira kira-kira $1,200 saben dina ($440,000 setahun) saka iklan sing lumaku ing video kasebut.

Sapa sing disponsori dening Scotty Cranmer?

Sepatu Vans Kab

Popular dening topik