Carane akeh nedha awan ing Benihana?
Carane akeh nedha awan ing Benihana?
Anonim

Benihana Prices

Item Rega
nedha awan Entrees
nedha awan Pitik Hibachi $12.84
nedha awan Filet Mignon $17.87
nedha awan Ayam Hibachi pedas $13.02

Uga, jam pira nedha awan ing Benihana?

11:30 - 3 sore

Saliyane ing ndhuwur, pira regane mangan ing Hibachi? Hibachi Grill & Buffet Menu

nedha awan $8.39
nedha bengi $10.89
Kabeh Dina Sat.-Sun. $10.89

Uga ngerti, pira regane mangan ing Benihana?

Benihana Menu Prices

Item Rega
Steak lan pitik
5 dhaharan sing disedhiyakake karo Sup Bawang Benihana, Salad Benihana, Hibachi Shrimp Appetizer, Sayuran Hibachi, Saus Dipping Krasan, Nasi Kukus, lan Teh Ijo Panas Jepang.
Filet Mignon $25.50
Ayam Teriyaki Kab $18.75

Apa Benihana nedha awan ing akhir minggu?

Nedha awan minggu. Kabeh daging sapi kita yaiku Pilihan USDA, umur nganti sampurna lan dipotong tangan ing papan. Ora kasedhiya ing kabeh lokasi. Kasedhiya sajrone nedha awan JAM.

Popular dening topik