Apa karyawan bisa parkir ing papan cacat?
Apa karyawan bisa parkir ing papan cacat?
Anonim

Ing surat pandhuan ora resmi, EEOC nyatakake: Bisa diakses, dilindhungi undhang-undhang parkir bisa dadi wangun akomodasi cukup. Umumé, iki tegese yen majikan nyedhiyakake parkir spasi kanggo kabeh personel, banjur papan sing bisa diakses kudu diwenehake kanggo a pegawe karo cacat, kajaba iku bakal nuduhke kasusahan sing ora perlu.

Kajaba iku, suwene sampeyan bisa parkir ing papan cacat?

Watesan wektu kasebut ora bisa kurang saka patang jam. Ing sawetara kutha (Seattle minangka conto) kendaraan apa wae diparkir ing umum papan parkir, plakat cacat utawa ora, luwih saka 72 jam dianggep bakal ditinggal lan bisa digeret.

Uga Ngerti, kendaraan cacat bisa ditarik? Biasane, a mobil karo a cacad stiker utawa plakat ora bisa digeret yen diparkir ing a cacad panggonan parkir. Tujuan kabeh identifikasi kasebut yaiku supaya wong liya ngerti yen sopir duwe cacat sing nggawe mlaku luwih adoh (kayata menyang lan saka etalase) angel, yen ora mokal.

Uga, ing ngendi aku bisa parkir kanthi plakat cacat?

Ora, ing plakat cacat/ lisènsi plate ngidini kanggo parkir ing cacat spasi, ing sembarang parkir zona sing diwatesi kanggo dawane wektu parkir diijini minangka dituduhake dening tandha didegaké miturut aturan lokal, utawa kanggo taman ing sembarang meter parkir papan tanpa kudu mbayar parkir biaya meter.

Ngendi papan parkir kanggo wong cacat ing papan parkir lan kenapa?

Pratandha kudu diselehake ing dhuwur kuwi (paling 60 inci ndhuwur lumahing) sing padha ora njaluk obscured dening sembarang diparkir kendaraan utawa alangan liyane. ADA parkir cacat rambu-rambu (umum dikenal minangka Rambu Akses) sing dipasang kudu katon saka kursi pengemudi kendaraan lan dumunung tengen ing tampilan saka papan parkir.

Popular dening topik