Suwene papan boogie tahan?
Suwene papan boogie tahan?
Anonim

Nalika sampeyan ndeleng a Papan Boogie, sampeyan bakal sok dong mirsani sing ora ana tombol urip lan mati, nanging ana tombol mbusak. Baterei jam tangan standar utawa baterei sel koin CR2016 3V digunakake kanggo mbusak daya. Specifications suggest sing baterei iki pungkasan nganti 7 taun.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa ndandani papan boogie?

Kasebut kanthi teliti, mbusak stiker "Boogie Board" ing ndhuwur layar kanggo ngakses ngawut-awut. Bukak tutupe. Kasebut kanthi teliti, mbusak CR2025 didol baterei lan ngganti karo sing anyar. Nglindhungi saka short-cut lan ndandani karo tape seluler.

Salajengipun, kados pundi papan boogie? Ing Papan Boogie sandwic triliun kristal cair-molekul cilik sing disusun ing spiral-antarane rong lembaran plastik. Gambar kasebut tetep tanpa daya, ora kaya ing LCD tradisional, amarga polimer sing dicampur karo kristal cair mbantu supaya tetep ana.

Kajaba iku, apa papan boogie entek?

Ora, sampeyan ora bisa. Lumahing nulis kabeh wis dibusak nalika mbusak tombol ditekan. Kita mung nyaranake nggunakake kita Papan Boogie stylus kanggo nyegah goresan ing lumahing nulis.

Apa papan boogie duwe baterei?

Improv Electronics' Papan Boogie yaiku tablet sensitif tekanan sing nggunakake jam tangan baterei kanggo daya.

Popular dening topik