Where is Will Lutz saka?
Where is Will Lutz saka?
Anonim

Newnan, Georgia, Amérika Sarékat

Ing babagan iki, saka ngendi Wil Lutz?

Newnan, Georgia, Amérika Sarékat

Uga, apa Lutz duwe tendangan paling dawa? Wil Lutz gerakane menyang buku rekaman Wong-Wong Mursid kanggo goal lapangan paling dawa digawe dening wong anyar. New Orleans Saints wong anyar kicker Wil Lutz digawe sajarah tim ana wengi. Kanthi bal ing garis 39 yard Atlanta Falcons lan telung detik isih ana ing babak pertama, Saints ngirim Lutz ing lapangan kanggo nyoba gol 57-yard.

Babagan iki, Will Lutz sekolah ing ngendi?

Northgate High School Georgia State University

Pira regane Will Lutz?

Ing 2020, Lutz bakal entuk gaji dhasar $ 3, 100, 000 lan bonus latihan $ 50, 000, nalika nggawa cap hit $ 4, 200, 000 lan nilai tutup mati $ 7, 300, 000.

Kontrak Saiki.

Kontrak: 5 taun / $20,250,000
Bonus mlebu $5, 250, 000
Gaji rata-rata $4, 050, 000
Total Jaminan $9, 200, 000
Dijamin ing Signing $9, 200, 000

Popular dening topik