Kepiye carane ngresiki busa kacamata ski?
Kepiye carane ngresiki busa kacamata ski?
Anonim

Kadhangkala, ing dina bubuk jero utawa sawise sampeyan njupuk salju kacilakan awon bisa dadi kepepet ing busa. Goyangake pigura kanthi alon kanggo mbusak salju. Yen ana banyu menyang lensa njero, gunakake tas microfiber kanggo mbusak banyu ing lensa njero, nanging aja gosok.

Kajaba iku, carane ngresiki kaca tingal ski?

Kanggo ngresiki lensa njaba saka kacamata sampeyan sampeyan ora kudu nggunakake apa khusus. Ing cara paling apik kanggo goyangake salju mati lan ayo ing lensa garing kanthi alami. Mung sawise garing sampeyan kudu nyoba ngresiki lensa kanthi rubbing utawa wiping karo kaca tingal tas utawa microfiber reresik kain.

Saliyane ing ndhuwur, kepiye carane ngresiki kaca tingal anti kabut? Cuci kaca mata nganggo banyu sing adhem utawa adhem.

  1. Aja nggosok lensa nganggo kain, andhuk, driji utawa liya-liyane, utamane yen ana lapisan anti-kabut. Nggosok lensa bisa ngrusak lapisan.
  2. Yen kaca tingal sampeyan diolah nganggo lapisan anti-kabut, mbilas nganggo banyu mung.

Dadi, kepiye sampeyan ngresiki njero lensa goggle ski?

Gunakake kain reresik kanggo ngresiki kaca tingal

  1. Nalika kaca tingal garing, alon-alon ngusap lensa njaba nganggo kain. Nggosok kaca tingal kanthi gerakan bunder bakal paling apik.
  2. Gosok mung lensa njaba kaca mata sampeyan.
  3. Yen lensa njero katon reged utawa teles, supaya garing.

Apa sampeyan bisa ngilangke ing kaca tingal ski?

Kadhangkala bledug utawa rambut bisa nggawe iku dalan ing kono, yen dadi mung dobel iku karo sing dipercaya goggle tas, sethitik ngusap iku ok anggere ing goggle punika 100% garing. Yen ana Kelembapan ing kono lan sampeyan ngilangke interior lensa sampeyan bakal ngilangke mbusak lapisan anti-kabut.

Popular dening topik