Apa sing kedadeyan ing Kerudung Ireng Menteri?
Apa sing kedadeyan ing Kerudung Ireng Menteri?
Anonim

Fitur crita a menteri ingkang ngaturaken jamaah kanthi a kerudung liwat mripat lan irung. Wong-wong padha wedi karo dheweke; nanging, pranyata penampilan anyar dheweke ndadekake dheweke dadi pandhita sing luwih apik. Ing pungkasan, ing menteri nuduhake yen kita kabeh nganggo kerudung, lan mati karo kerudung wutuh.

Kajaba iku, apa sing kedadeyan ing Kerudung Ireng Menteri?

Pandhita Hooper manggon ing kutha cilik New England ing Milford. On deathbed kang, Pandhita Hooper maneh nolak kanggo mbusak ing kerudung. Dheweke ngandhani Pandhita Clark, kanca saka kutha tetanggan, dheweke weruh a kudhung ireng ing pasuryan saben wong kang ketemu.

Kajaba iku, apa ide utama saka Veil Ireng Menteri? Ing tema utama saka ''Ing Veil Ireng Mentri'' iku dosa rahasia. Crita kasebut diwiwiti saka Pak Hooper sing dadi ketua jemaah kutha Puritan. Wong-wong pasamuan padha nggegirisi ndeleng, nanging Mr.

Iki, apa pasemon ing Kudhu Ireng Menteri?

Ing Mentri Mbalik Kerudung punika a pasemon utawa alegori amarga ngandhut pesen moral. Nalika Hooper pisanan sijine ing kudhung ireng, saben wong ngarep-arep mung dadi penyangga khutbahe. Subyek [khotbahe] ana referensi kanggo dosa rahasia, lan misteri sedih sing kita ndhelikake saka sing paling cedhak lan paling ditresnani.

Apa ukara pungkasan sing diomongake Rama Hooper sadurunge seda?

Kang final tembung, "aku delengen aku, lah! ing saben pasuryan a Kerudung Ireng!," nyaranake minangka dheweke budhal kang urip kadonyan, dheweke pengin wong rawuh sedanipun kanggo nimbang tumindak ala dhewe, kang dheweke pratelan ana kanggo dheweke ndeleng.

Popular dening topik