Kéwan apa sing ora dibunuh ing Texas?
Kéwan apa sing ora dibunuh ing Texas?
Anonim

Lisensi mburu dibutuhake kanggo njupuk nongame spesies. Ora ana musim sing ditutup, watesan tas utawa watesan kepemilikan; lan, padha bisa diburu sawayah-wayah kanthi cara utawa cara sing sah ing properti pribadi.

Nongame Animals

  • Armadillos.
  • Bobcats.
  • Coyotes.
  • Bajing mabur.
  • kodhok.
  • Bajing lemah.
  • Singa gunung.
  • Landak.

Uga takon, manuk apa sampeyan bisa mateni ing Texas?

Iku ilegal kanggo njupuk wong-wong mau kajaba kanggo spesies ngenalaken kaya Jalak Eropa, Rock Dove utawa pigeon feral lan House Sparrow.

pets apa ilegal ing Texas? Hukum Texas Iki kalebu bruwang, coyote, cougars, simpanse, singa, macan, lan liya-liyane. Ora ana hukum babagan kethek, asu ajag, kapibara, lan liya-liyane kewan.

Kajaba iku, iku ilegal kanggo mateni hawk ing Texas?

Hawks, manuk hantu, garudha, lan kabeh manuk nongame lan manuk tembang liyane (kajaba sawetara manuk sing ora dilindhungi ing ngisor iki) dilindhungi dening macem-macem hukum negara lan federal lan bisa uga ora dipateni, dijupuk saka susuh, dijupuk, utawa diduweni kanthi alesan apa wae, lan wulune ora bisa diduweni utawa didol.

Kéwan apa sing bisa diburu ing Texas?

Kéwan game utama ing Texas yaiku rusa buntut putih, rusa bagal, wedhus bighorn gurun, antelop pronghorn, bajing abu-abu utawa kucing, bajing abang utawa rubah, peccary utawa javelina kerah, lan buaya. Pamburu duwe kesempatan kanggo menang sawetara mburu spektakuler kanggo sawetara spesies iki kanthi mlebu program Big Time Texas Hunts.

Popular dening topik