Apa ana salju ing New York?
Apa ana salju ing New York?
Anonim

Upstate New York dikubur dening salju - nganti 4 kaki samesthine! Potensi kanggo minangka akeh minangka 4 kaki saka salju ing sisih kidul New York. WATERTOWN, New York -- Luwih saka 2 kaki saka salju wis tiba ing sisih kidul New York umumé deso Tug Hill Plateau, lan liyane 2 kaki bisa liwat akhir minggu.

Tetep dipikirake, apa ana salju ing New York?

Rochester minangka kutha paling salju ing upstate NY - lan bisa uga bangsa. Rochester weruh luwih saka 6 inci saka udan salju ing akhir minggu, mbantu ngedongkrak timbal minangka kutha snowiest ing sisih kidul New York. Folks ing bagean negara iki digunakake kanggo mangsa atos lan bangga ing pinten salju padha bisa tahan.

Kajaba iku, pira salju sing ditampa Syracuse New York? Total 0,8 inci saka salju ambruk ana ing Syracuse, miturut National Weather Service. Nanging luwih salju lagi ing dalan.

Kajaba iki, apa isih ana salju ing New York?

Januari lan Februari minangka rong sasi sing paling mungkin salju ing New York. Desember lan Maret ora gedhe salju sasi, nanging sampeyan kudu disiapake kanggo menehi hasil karo salju sajrone rong sasi iki uga. Nalika iku bisa kanggo salju awal November lan pungkasan April, udan salju ing sasi iki arang banget kamungkinan.

Pira salju sing ditampa NYC?

Nalika New York pinggiran kutha cedhak weruh loro kanggo meh 10 inci saka salju, kutha dhewe biasane mung udan saka udan.

Popular dening topik