Apa Raksasa Dibuwang Saka Playoffs NFL?
Apa Raksasa Dibuwang Saka Playoffs NFL?
Anonim

Ing raksasa wis diilangi saka playoff padudon. Kesempatan ing raksasa nggawe babak playoff yen mengkono. Nalika milih pemenang, bakal ngganti werna ing sawetara game, nggambarake wigati relatif kanggo a raksasa postseason berth.

Uga ngerti, apa Raksasa diilangi?

Ing raksasa padha diilangi akhir minggu pungkasan saka sembarang kasempatan kanggo menang NFC East. karo raksasa saiki resmi diilangi, ana rong perkara utama sing kudu diawasi sajrone rong minggu kepungkur: Mlebet game Minggu, raksasa dianakaké No.. 9 Pick.

Saliyane ing ndhuwur, apa Raksasa ing playoff 2020? Sing dadi resmi kanggo New York raksasa nderek game Tampa Bay Buccaneers-Atlanta Falcons. Papat saka raksasa' 2020 mungsuh arep menyang babak playoff mangsa iki, kang tegese padha ngadhepi jadwal potensial akeh angel saka padha duwe ing taun anyar. Mesthi, akeh owah-owahan ing offseason.

Sabanjure, pitakon, apa Giants nggawe playoff 2019?

New York raksasa Apa metu saka Playoff 2019 Hunt (Resmi, Saiki) Ora nggumunake sapa wae, nanging New York raksasa sing resmi ngilangi saka pratelan saka babak playoff karo mundhut ana kanggo Green Bay Packers.

Nalika pungkasan wektu NY Giants nggawe playoff?

Ing New York Giants pungkasan digawe ing babak playoff ing 2016, nalika padha ilang Wild Card Round. Padha wis ing babak playoff total 19 kaping ing 60 mangsa.

Popular dening topik