Pira regane ngirim truk menyang Hawaii?
Pira regane ngirim truk menyang Hawaii?
Anonim

Iku biaya watara $ 1, 000- $ 1, 500 kanggo kapal mobil kanggo Hawaii. Ing regane bisa fluktuasi gumantung ing sawetara faktor, kayata ukuran Panjenengan kendaraan, kowe nang endi pengiriman menyang lan saka, lan carane milih kapal iku.

Kajaba iku, pira kiriman menyang Hawaii?

USPS. Yen sampeyan manggon ing salah siji saka 48 negara sing cedhak lan paket sampeyan relatif cilik - tegese bisa pas ing kothak 12-by-12-by-5.5, USPS minangka pilihan sing paling terjangkau kanggo ngirim paket menyang Hawaii. Kothak tarif flat prioritas gedhe kurang saka $14 nalika ongkos kirim dituku online, wiwit taun 2010.

Salajengipun, pitakonan punika, pinten biaya kanggo ngirim kendaraan kanggo Maui? Minangka prakara kasunyatan, gumantung ing ukuran saka mobil lan kadohan saka kapal, sampeyan bisa asring ngirim mobil kanggo Maui lan nyana kanggo mbayar watara $1000 kanggo kiriman.

Uga ngerti, apa biaya luwih kanggo kapal kanggo Hawaii?

Yen sampeyan nggunakake FedEx utawa UPS, nyana ing biaya kanggo kapal dadi luwih dhuwur tinimbang sing biasane ana ing kontinental Amerika Serikat. Operator iki nganggep kiriman Hawaii beda banget kanthi ngisi tarif sing luwih dhuwur. Paket UPS Ground siji-pound sing padha yaiku $28,09 kanggo Zone 44 (Los Angeles nganti Hawaii).

Apa sampeyan bisa ngirim mobil menyang Hawaii?

Ngirim mobil menyang Hawaii (Kauai, O'ahu, Maui, utawa ing Pulo Gedhe saka Hawaii) difasilitasi liwat port-to-port utawa door-to-port pengiriman layanan. Umume kasus, pangiriman otomatis kanggo Hawaii (Honolulu) saka NYC njupuk bab 14-19 dina, Chicago kanggo Hawaii njupuk bab 13-18 dina, lan LA kanggo Hawaii watara 8-12 dina.

Popular dening topik