Bab lan Paragraf:

Kepiye carane ngeculake bolt sing dicekel?
Kepiye carane ngeculake bolt sing dicekel?
Anonim

Langkah-langkah

  1. Semprotan lenga penetrating ing ngisor bolt sirah lan watara kacang.
  2. Selehake potongan logam sing kothong ing gagang kunci kothak.
  3. Coba copot tutup macet bolt karo kuncine ditambahi.
  4. Gunakake sepasang tang wakil-grip yen ing bolt utawa kacang diudani.

Iki, kepiye carane mbebasake baut sing karat?

Gunakake obor Bernzomatic lan grease sikut sethitik kanggo loosen kacang beku, rusted utawa wangkal lan bolt

  1. Kanggo baut sing bandel, panasake bolt, banjur copot geni lan aplikasi WD-40 ing benang bolt sing digawe panas.
  2. Tansah geni mbukak adoh saka bahan bakar lan rem, fittings karet lan bagean lan bahan gampang kobong liyane.

Apa wd40 ngeculake baut? WD-40 semprotan penetrant ora mung mbantu ing loosening kacang Rusty lan macet lan baut, nanging uga bisa mbantu supaya aman supaya ora karat maneh ing mangsa ngarep. Njupuk nyisihaken saka teyeng saka perkakas lan ngawut-awut lan loosening sing macet bisa dadi tugas sing angel.

Babagan iki, kepiye carane mbusak kacang lug sing dicekel?

Ana sawetara perkara sing bisa ditindakake kanggo ngilangi kacang sadurunge ngowahi:

  1. pelumas utawa blaster karat. Tansah teles lan menehi wektu kanggo bisa.
  2. panas cycling. Panaskan (alon-alon) banjur adhem. mbaleni.
  3. geter lan kejut. Rap nut nganggo kunci. Sampeyan ora kudu mencet hard; kenek liwat lan liwat karya.

Apa panas bolt weakened iku?

panas kabeh, kelangan barang sing pengin nyusut, copot kacang sing macet /bolt. A fastener ora dibebaske mung dening dadi panas iku. Kaya ing, sampeyan ora bisa nggawe cemlorot, banjur lumaku sak jam, lan nyana bakal nguripake nalika bali. Bagéan mung bakal nguripake nalika lagi panas.

Popular dening topik