Apa sampeyan bisa nggawe whey saka yogurt Yunani?
Apa sampeyan bisa nggawe whey saka yogurt Yunani?
Anonim

Yen sampeyanwis digawe dheweGreekyogurt, labneh, utawa keju liyane, kowe'releft karo akeh saka whey. Cairan tipis iki sing ditinggalake saka koagulasi protein lan lemak ing susu lan krim sajrone keju-nggawe proses. sadurunge kowe tuangake saluran kasebut, tahan. whey iku bener cukup migunani.

Kajaba iku, apa yogurt Yunani minangka protein whey?

Ing protein ing Yogurt Yunani Kasein, sing alon dicerna. Nanging nyampurake rasa favorit sampeyan protein whey bubuk menyang Panjenenganyoghurt, lan dumadakan sampeyan duwe campuran sampurna saka cepet- lan alon-digestingprotein. Nyampur siji scoop favoritprotein wheybubuk dadi 1 tuwung suda-lemak Greekyogurt.

Kajaba iku, suwene suwene whey bisa digunakake sawise nggawe yogurt? Sawise ~ 4 jam utawa kapan wae sampeyanyoghurtmandheg netes, iku! Sampeyan duwe babagan 3 cangkir sakawhey ing mangkuk lan 1 tuwung saka yoghurt keju ing andhuk.Yogurt keju tahan 1-4 minggu (sampeyan bakal ngerti nalikadadi ala) lan whey tahan nganti 6 sasi.

Ing babagan iki, kepiye carane entuk whey saka yogurt?

Kanggo entuk whey, sampeyan bisa keteganganyoghurt, kefir, buttermilk kultur, susu clabbered, lan somecheeses.whey kebak bakteri lan enzim sing migunani sing ditemokake ing produk susu kultur iki. Kanthi nggunakake whey minangka astarter, fermentasi inokulasi karo budaya tartamtu ingwhey. Straining whey iku gampang.

Napa sampeyan nyaring whey saka yogurt?

Nalika cairan whey wis strained metu saka biasayoghurt, konsistensi saka yoghurt dadi luwih kenthel lan luwih krim. Uga, roso diganti amargawheyngandhut sodium lan gula (saka laktosa). Dadi, biasayoghurtluwih asin lan luwih manis tinimbang sing disaring (Yunani)yoghurt.

Popular dening topik