Kepiye cara undhak-undhakan?
Kepiye cara undhak-undhakan?
Anonim

Undian minangka jinis kontes ing ngendi hadiah utawa hadiah bisa dianugerahi kanggo pemenang utawa pemenang. Undianwiwit minangka wangun lotre sing disambungake menyang produk sing didol. Nanggepi, FCC lan FTC nyempurnakake undang-undang penyiaran AS (nggawe undang-undang anti-lotre).

Pitakonan uga, sampeyan bisa menang dhuwit saka undian?

“wangsulane ya. Wongmenanghadiah saben dina, saka hadiah-ganti urip kayamenang mobil anyar utawa omah anyar, kanggo hadiah nyenengake kaya tiket kanggo dolanan basket, nedha bengi, utawa Apple iPad utawa Xbox anyar siji.Nanging aja mung njupuk tembung sandi kanggoiku!

Kajaba iku, kepiye sampeyan ngerti yen sampeyan pancen menang undian? Nalika sampeyan menang cepetundian, kowe bakal ngerteni langsung wae yen sampeyanwismenang hadiah. Salah siji pesen bakal pop munggah ingPanjenenganlayar ngidini sampeyan ngerti sampeyan'Re pemenang, utawakowe'bakal nampa email utawa pesen teks ing sawetara menit sawise mlebu.

Banjur, kepiye carane mlebu undian lan menang?

Cara Menang Bebungah Liyane nalika Sampeyan KetikSweepstakes:

  1. Langkah 1: Atur entri undian.
  2. Langkah 2: Temtokake undian sing cocog karo wektu sampeyan.
  3. Langkah 3: Ketik minangka asring sampeyan bisa.
  4. Langkah 4: Priksa manawa sampeyan ora nindakake apa-apa sing bisa ngrusak kasempatan kanggo menang.
  5. Langkah 5: Tansah log saka menang.

Apa pajak sing sampeyan bayar kanggo menang undian?

Pajak Withholding Yen ing undian regane luwih saka $5,000, sponsor kudu nahan 25 persen saka nilai hadiah kanggo federal pajak lan bisa uga kudu nahan negara pajakugi.

Popular dening topik