Pira balung ing utomo jaran?
Pira balung ing utomo jaran?
Anonim

54 balung

Wong-wong uga takon, cacahe balung ing kuku jaran?

telung balung

Kajaba iku, apa jaran duwe balung kothong? dawa balung kayata metacarpus (meriam balung) duwe telung bagean (ndeleng "balung Modeling ing Young Jaran"ing ndhuwur tengen). Bagian tengah dawa balung diarani diafisis, yaiku a kothong tabung kawangun dening kandhel balung.

Siji uga bisa takon, pinten vertebrae jaran?

Jaran duwe total rata-rata 18 vertebrae thoracic, karo lima dumunung ing withers. Saben vertebra thoracic uga digandhengake karo iga. Jaran uga duwe, rata-rata, enem vertebrae lumbar. Sawetara anakan, kayata Arab, kadhangkala, nanging ora mesthi, duwe gangsal vertebrae lumbar lan 17 vertebrae thoracic.

Apa balung mriem ing jaran?

Definisi saka balung mriem.: a balung ing mamalia hoofed sing ngluwihi saka dhengkul utawa hock menyang fetlock utamane: metacarpal utawa metatarsal sing luwih gedhe saka digit katelu saka a jaran.

Popular dening topik