Ing ngendi dbacks main dina iki?
Ing ngendi dbacks main dina iki?
Anonim

Entuk tiket kanggo musim baseball sing nyenengake ing Chase Field.

Uga ngerti, sing pitching kanggo Diamondbacks dina?

Proyeksi wiwitan 2020

Pamuter mecut
1 Madison Bumgarner 1.25
2 Mike Leake 1.29
3 Robbie Ray 1.33
4 Zac Gallen 1.39

Uga Ngerti, pira tiket dback? Arizona Rega Tiket Diamondbacks Saiki, Tiket Diamondbacks ing Vivid Seats kanggo musim 2020 diwiwiti $5. Ana tawaran apik sing bisa ditemokake ing Vivid Seats. Sing mlebu, utawa paling murah regane, kanggo Arizona Tiket Diamondbacks punika $5.

Uga pitakonan, carane aku bisa nonton game Diamondbacks?

Cara nonton baseball Diamondbacks ing 2019 tanpa kabel

  1. Sling TV. Fox Sports Arizona kalebu ing paket Biru $ 25 saben wulan Sling TV.
  2. Hulu karo Live TV. Hulu karo Live TV biaya $ 45 sasi lan kalebu Fox Sports Arizona.
  3. YouTube TV. YouTube TV regane $50 saben wulan lan kalebu Fox Sports Arizona.
  4. PlayStation Vue.
  5. FuboTV.
  6. DirectTV Saiki.

Jam pira gerbang dbacks mbukak dina iki?

gapura B lan J mbukak ing 2:30 p.m. Kanggo Pemegang Tiket Musim, gapura bakal mbukak 2 jam sadurunge game wektu kanggo ana - ana game mangsa biasa lan 2,5 jam sadurunge game wektu kanggo ana lan ana game mangsa biasa.

Popular dening topik