Apa acorn squash vine?
Apa acorn squash vine?
Anonim

Mulai Ngembang Acorn Squash

Sampeyan mbutuhake udakara 50 kaki persegi saben bukit kanthi loro nganti telung tanduran ing saben. lan kabeh bebaya saka Frost wis liwat amarga wiji mbutuhake anget kanggo germinate lan tetanduran banget Frost tender. Iki wit anggur luwih seneng suhu antarane 70 lan 90 F.

Uga, apa acorn squash tuwuh ing wit anggur?

Squashes, kalebu butternut, acorn lan spaghetti, nggawe tambahan sedhep kanggo jajanan gurih lan nambani panggang manis. Squashes cenderung tuwuh ing salah siji climbing vines utawa sprawling bushes. Kabeh squashes panas, kayata zucchini lan cungkring, tuwuh ing grumbulan non-vining.

Uga, apa tanduran squash acorn menek? Varietas paling apik kanggo squash trellising minangka delicata, acorn, zucchini, lan musim panas kuning. Sing luwih cilik squashes lan gourds nindakake uga nanging mangsa squash, kaya sorban lan butternut, bisa dadi abot banget lan gedhe kanggo taman vertikal sing sukses tanpa dhukungan tambahan.

Kapindho, apa Acorn squash minangka grumbulan utawa wit anggur?

Acorn lan mangsa liyane squash iku taunan tender sing sensitif marang kadhemen, supaya ngenteni nganti kabeh bebaya Frost wis liwati. pusaka acorn squash bisa ditanam ing zona hardiness Departemen Pertanian AS 4 nganti 11 minangka tanduran sing kurang, mburi utawa climbing. wit anggur, lan sawetara hibrida sing thukul minangka grumbul jinis.

Ing endi ditanam squash acorn?

Acorn squash (Cucurbita pepo var. turbinata), uga diarani mrica squash utawa Des Moines squash, iku mangsa squash kanthi ridges longitudinal khas ing njaba lan manis, daging kuning-oranye ing njero.

Acorn squash
Spesies Cucurbita pepo
Kelompok kultivar C. pepo var. turbinata
asale Amerika Utara lan Amerika Tengah

Popular dening topik