Sing duwe Pura D utawa?
Sing duwe Pura D utawa?
Anonim

Pura D'utawa Minyak Argan iku jeneng merek Vital's Cosmetics International Inc., sawijining basis Amerika perusahaan sing spesialisasine ing perawatan kulit lan produk kosmetik.

Uga ngerti, apa Pura D utawa regrow rambut?

Pura d'utawa dandruff sampo lan wutah rambut maneh sampo dudu obat ajaib rambute mundhut utawa kanggo abot utawa duweni potensi permanen rambute mundhut. Yen sampeyan wis ngembangake bintik gundul gedhe, lan yen sampeyan rambute folikel rusak banget, banjur sampeyan bisa nemokake iku Pura d'or ora cocok kanggo sampeyan.

Salajengipun, pitakonan, ngendi aku bisa tuku Pura D utawa sampo ing Malaysia? Daftar Harga Pura D'or Terbaik 2020

Top 10 produk Rega toko
Pura D'or PuraDor Terapi Pencegahan Rambut Rontok ORGANIK Shampoo DHT Blocker RM 332.00 Lazada
Pura D'or Deep Moisturizing Biotin Conditioner RM 169.48 iHerb
Pura D'or Original Gold Label Anti-Thinning Shampoo & Deep Moisturizing Set RM 289.00 Shopee

Kajaba iku, apa Pura D utawa DHT blocker?

PURA D'OR Hair Loss Prevention Kombinasi biotin lan lenga argan nyuda jumlah DHT ing awak supaya kualitas folikel rambut mundhak. Kanggo ngringkes, iki DHT blocker sampo minangka salah sawijining pilihan anggaran sing wis kabukten bisa digunakake.

Apa Pura D utawa Organik?

PURA D'OR nggunakake gabungan proprietary saka organik ekstrak lan lenga, kalebu standar emas kanggo ngewangi masalah individu rambute, Argan Oil uga bahan-bahan alam lan tanduran basis kalebu Tea Tree Oil, Ylang Ylang, Lavender, Vanilla, vitamins lan gizi.

Popular dening topik