Pira resor ski ing Mammoth?
Pira resor ski ing Mammoth?
Anonim

Mammoth wis luwih saka 3, 500 hektar (1.420 ha) saka terrain bisa ski, dilayani dening 28 lift.

Area Ski Gunung Mammoth.

Gunung Mamut
Vertikal 3,100 ft (940 m)
Dhuwur elevasi 11,053 ft (3,369 m)
Elevasi dhasar 7, 953 ft (2, 424 m) ing Eagle Lodge
Area skiable 3, 500 hektar (1.420 ha)

Dadi, apa isih ana ski ing Mammoth?

Ing saiki ski mangsa dibukak 10. November; ing Musim 2017-18 wiwit tanggal 9 November 2017 nganti 17 Juni 2018. Mammoth wis tetep mbukak nganti Agustus kaping pindho sadurunge, ing paling anyar kang Aug.

Sareh, carane Mammoth Mountain kanggo ski? Gunung Mamut iku unquestionably salah siji saka Alpine finest Ski Gunung ing donya. Pilih saka chutes tajem-mompa jantung, mangkok mbukak sudhut, wit ski, bumps, gullies, utawa mbukak amba, tilase well-groomed. Terus-terusan munggah bar, Taman Unbound wis nggawe titik supaya fitur anyar saben musim.

Ngelingi iki, sepira dhuwure area ski Mammoth?

3, 369 m

Pira salju sing ditampa mammoth taun iki?

Salju wis numpuk ing Mammoth Gunung, menehi kita a mangsa total 138 inci ing Main Lodge lan 162 inci ing puncak. Kepala menyang Mammoth Lakes Instagram lan kaca Facebook kanggo salju gambar.

Popular dening topik