Apa beta alanin bakal njaga aku?
Apa beta alanin bakal njaga aku?
Anonim

Salajengipun, nindakake ora njupuk sadurunge arep turu, minangka stimulant bisa njaga kowe tangi. Mung elinga, kinerja entuk manfaat saka beta-alanin iku adhedhasar mundhakaken konsentrasi carnosine otot liwat wektu.

Kajaba iku, bisa uga takon, suwene beta alanine tetep ing sistem sampeyan?

Ing tingling sensasi minangka efek samping sing ora mbebayani sing dikenal minangka parestesia [15]. Ora dingerteni kenapa kedadeyan kasebut, nanging dipercaya minangka akibat saka efek beta-alanine ing saraf. Ana sing seneng, ana sing sengit, nanging kanthi cara apa wae, ora mbebayani lan ora tahan suwe (rata-rata < 30 menit).

Kajaba iku, aku bisa njupuk creatine lan beta alanin bebarengan? Amarga loro suplemen iki nggunakake rong jalur sing beda kanggo nyuda rasa kesel lan nambah kinerja (ATP kanggo creatine lan carnosine kanggo beta alanin), ora ana alesan kenapa sampeyan bisat njupuk loro-lorone. Creatine bisa bakal dimuat, minangka keuntungan daya bisa bakal dialami ing watara minggu dibandhingake sasi nalika ora dimuat.

Kajaba iku, bisa uga takon, apa efek samping beta alanin?

Keamanan lan Efek Samping Ngonsumsi beta-alanine sing berlebihan bisa nyebabake paraesthesia, sensasi sing ora biasa sing biasane diterangake minangka "tingling saka kulit.” Biasane dialami ing pasuryan, gulu lan mburi tangan. Intensitas iki tingling mundhak karo dosis ukuran.

Sepira kerepe sampeyan kudu njupuk beta alanin?

Kanggo kinerja atletik: 2,4-6,4 gram saka beta-alanin saben dina wis digunakake nganti 10 minggu. Kanggo kinerja fisik ing wong diwasa lawas: 800 mg kaping telu dina wis digunakake nganti 28 dina. 800-1600 mg kaping pindho saben dina wis digunakake nganti 12 minggu.

Popular dening topik