Bab lan Paragraf:

Kepiye carane nggawe kasur ring gulat?
Kepiye carane nggawe kasur ring gulat?
Anonim

Nggawe Amben Ring Gulat

  1. Langkah 1: Golek Old Amben Pigura.
  2. Langkah 2: Gawe pojok Pos.
  3. Langkah 3: Paint Posts.
  4. Langkah 4: Tambah Dhukungan.
  5. Langkah 5: Pasang Hardware kanggo Ropes.
  6. Langkah 6: Pasang Tali.
  7. Langkah 7: Pasang menyang Turnbuckle.
  8. Langkah 8: Tutup Tali *Aja Skip Langkah Iki*

Dadi, kepiye carane nggawe cincin gulat?

Bagean 2 Nggawe Bingkai

  1. Temokake papan sing rata kanggo cincin gulat sampeyan.
  2. Ukur lan tandhani kothak ing ngendi dering sampeyan bakal pindhah.
  3. Gali bolongan jero 2 kaki (0,61 m) ing saben pojok alun-alun.
  4. Ngubur ngisor postingan ing bolongan.
  5. Tuku papat kayu sing dhuwuré 2 inci (5,1 cm) lan ambane 8 inci (20 cm).

Kajaba iku, apa ring gulat lara? Ora, ngisor a ring gulat ora empuk babar pisan. Mulane ing pegulat paling pegulat pengin bisa cocog sing supaya padha njupuk paling bumps ing tengah ring.

Uga takon, carane nggawe ring Gulat ing Minecraft?

Cincin Gulat Minecraft

  1. Langkah 1: Nggawe Frame. Pisanan sampeyan njupuk blok wool abang lan nggawe 8x8 kothak loro blok woy.
  2. Langkah 2: Mat. Iki aku nggunakake wol putih nanging sampeyan bisa nggunakake apa wae.
  3. Langkah 3: Tali. Kanggo iki aku nggunakake pager kayu nanging sampeyan bisa nggunakake tembok cobblestone utawa bab sing padha.
  4. Langkah 4: Langkah.
  5. Langkah 5: VOILA.

Pira regane ring gulat WWE?

Biasane, bakal biaya munggah $ 300 mung kanggo gawé a ring gulat.

Popular dening topik