Apa olahraga rekreasi sing paling populer?
Apa olahraga rekreasi sing paling populer?
Anonim

Top 10 Olahraga Paling Popular ing Donya

pangkat olahraga Kira-kira Fans
1. Sepakbola / Asosiasi Sepakbola 3,5 milyar
2. jangkrik 2,5 milyar
3. Basket 2,2 milyar
4. Hoki Lapangan 2 milyar

Akibate, apa olahraga #1 ing donya?

Asosiasi Sepak Bola (Sepakbola

apa olahraga wanita sing paling populer? Tenis

Kajaba iku, olahraga apa sing paling populer ing donya 2020?

  • Basket.
  • hoki.
  • Tenis.
  • bola voli.
  • Tenis Meja.
  • Baseball.
  • Rugby.
  • Bal-balan Amérika. bal-balan Amérika, uga dikenal minangka gridiron, iku salah siji saka olahraga paling populer ing donya, nanging paling saka pembuangan akeh banget klempakan ing Amerika Serikat.

Apa olahraga sing paling nyenengake?

Dadi ayo miwiti telusuran lan golek olahraga sing paling nyenengake ing donya

  • Bal-balan utawa Bal-balan. Olahraga sing saiki ana ing udhara lan narik perhatian umume jagad yaiku Sepak Bola utawa Bal-balan.
  • jangkrik. Cricket minangka olahraga sing nyenengake nomer loro ing donya.
  • Basket.
  • hoki.
  • Tenis.

Popular dening topik